Nadja Marie Schmedes Enevoldsen

Uddannet cand. Musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015 med hovedfagene klassisk sang, rytmisk sang og børnekorledelse.

Nadja er en aktiv og alsidig solo- og ensemblesanger i forskellige projekter og sammenhænge. Hun ynder at arbejde på tværs af genrer og har en legende og nysgerrig tilgang til sangen. Hun har en særlig kærlighed til nordisk folkesangstradition og var i forbindelse med sit kandidatprojekt i Finland, Letland og Norge for at møde folkesangere og lære at synge deres sange. Under navnet “der skinner et lys i Norden” har hun givet koncerter med sangere fra både Norge og Finland. Herudover er hun sanger i Concert Clemens og Aarhus Domkirkes Kantori.

Som korleder har Nadja samarbejdet med bl.a. en elektronisk musiker og en komponist om helt nyskrevet musik. I sit arbejde med forskellige korprojekter har hun inddraget elementer fra congolesisk pygmæsang, inuitisk strubesang, nordisk folketone og klassisk korklang. Nadja har en stor passion for at arbejde med børns stemmer og er til daglig korleder for flere århusianske børnekor. Herudover arbejder hun som sangpædagog på Gøglerskolen.

mail@tirilil.dk
60 13 51 53