Susanne Cecilie Nielsen

Uddannet cand. musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2016 med klassisk sang og sangpædagogik som specialområder.

I sommeren 2015 deltog hun på masterclass ved Emma Kirkby på Ringve International Summer Course in Early Music. I 2018 deltog hun på masterclass ved Evelyn Tubb på Sastamala Gregoriana Early Music Festival.

Susanne har en forkærlighed for barokmusik samt svensk folkemusik og gamle folkelige salmemelodier fra norden.  I studieåret 14/15 var hun i Sverige for at studere svensk folkelig sang og hendes kandidatprojekt omhandlede da også svenske folkelige koraler. Dels en historisk del, dels en praktisk del med arrangement og formidling af disse ofte oversete salmemelodier.

Susanne er en aktiv solo- og ensemblesanger i forskellige sammenhænge og konstellationer. Hun arbejder gerne på tværs af genrer og er bl.a. sanger i det eksperimenterende Ensemble Edge som specialiserer sig i ny musik. I 2019 og 2022 var hun projektansat på Aarhus Teater som ensemblesanger på forestillingen Erasmus Montanus instrueret af Christian Lollike.

Susanne arbejder også som sangpædagog ved Sct. Clemens drengekor og underviser i babysalmesang i Aarhus Domkirke. Herudover er hun korleder for børne- og pigekorene ved Brabrand kirke.

mail@tirilil.dk
60 13 51 53